Tak
Tak
I vårt sortiment hittar du profiler för de flesta behov och smaker, inklusive de eleganta Parant-taken i klassisk takpannestil. Alla våra produkter är CE-godkända, med specialutvecklad polyesterlack för lång livslängd i nordiskt klimat. Plåtarna finns i tre tjocklekar, två olika beläggningstjocklekar och 18 standardkulörer – med möjlighet att få andra RAL-kulörer på specialbeställning.
Fasad
Fasad
I vårt sortiment hittar du profiler för de flesta behov och smaker. Alla våra produkter är CE-godkända, med specialutvecklad polyesterlack för lång livslängd i nordiskt klimat. Plåtarna finns i tre tjocklekar, två olika beläggningstjocklekar och 18 standardkulörer – med möjlighet att få andra RAL-kulörer på specialbeställning.
Lättbalk
Lättbalk
Vi tillverkar Lättbalk Z-C profiler i storlekar från 100–250 mm och i tjocklekarna 1,2, 1,5, 2,0 och 2,5 mm. Upp till 12,3 m långa. Vi gör även specialbalk efter kundens önskemål.
Sandwichpaneler
Sandwichpaneler
Vi tillhandahåller två typer av sandwichpaneler för tak och vägg. Isolerinskikt bestående av mineralull eller polyuretan.
Beslag
Beslag
Vi erbjuder ett brett sortiment av standardbeslag. Samtiliga beslag tillverkas i 2,5 m längder. Vi gör även specialbeslag efter kundens önskemål.
Fästmaterial
Fästmaterial
Skruvar av härdad stål med alubricka och EPDM-gummi för bättre tryckfördelning. Lackerade skruvar har ett färglager i pulverlack. Borrar, gängar och skruvar i ett moment.
Vattenavrinning
Vattenavrinning
Vi lagerför alla produkter inom takavvattning i kulörerna svart och vitt. Övriga kulörer kan fås på beställning. Hängrännor finns i dimensionerna 100, 125, 150 mm och stuprör i 75, 90 och 100 mm.
Taksäkerhet
Taksäkerhet
Vi säljer godkända produkter för taksäkerhet. De finns i svart som lagervara, men kan beställas i andra kulörer.
Tillbehör
Tillbehör