Om oss

Tak- och fasadplåt med självklara kring-produkter som till exempel lättbalk, taksäkerhetsutrustning och vattenavrinning, det är det enda vi sysslar med här på Byggprofiler i lilla Tråvad på Varaslätten. Och när man bara gör en enda sak blir man ganska bra på det. Det tycker vi, och det tycker byggmaterialhandlare, hallbyggare och byggentreprenörer runtom i Sverige och även utanför landets gränser. Med djupa insikter i hur vardagen fungerar för våra kunder har vi valt att göra saker och ting på lite annorlunda sätt, så de fungerar bättre. Så blir det tryggare för dig!

Vi använder oss genomgående av högkvalitativa material och har till och med utvecklat ett unikt returpallsystem som skyddar produkterna effektivt under transport och hantering på arbetsplatsen.

Det är egenskaper som ger både oss och våra kunder en bekymmersfriare tillvaro.

Vår lagoma storlek gör oss snabbfotade och flexibla, alltid öppna för speciallösningar av olika slag – nästan allt är möjligt. Vi levererar endast till industrikunder och bygghandeln – hör av dig till oss för information om vilka återförsäljare som finns nära dig!