LEVERANSSYSTEM

PROFILPALL
– Ett unikt produktskydd

Bara från oss på Byggprofiler får du dina plåtar levererade i de unika Profilpallarna, vårt miljöanpassade retursystem som effektivt skyddar godset under transport, under lossning och på arbetsplatsen under hela byggtiden. Tillbudsriskerna minimeras och du slipper onödiga förseningar och fördyringar genom onödiga ombeställningar av skadat gods. Dessutom går både hantering och förflyttningar inom arbetsplatsen snabbare.

SÄKRA LEVERANSER
– Med egna turbilar

I en tid när just-in-time styr de flesta byggprojekt blir leveranssäkerheten en allt viktigare del av den totala kvaliteten. Ett modernt produktionssystem, en flexibel och lyhörd organisation och egna trailers med fasta turer gör det möjligt för oss att leverera exakt det du behöver, där du behöver det och när du behöver det. Våra vana chaufförer hjälper dessutom till så att lossningen går extra smidigt.

GARANTERAT BRA

Vi lämnar hela tio års garanti på alla våra standardprofiler, men väljer du varianter med vår extra kraftiga Durabelbeläggning får du ytterligare fem år av trygghet – den tål det mesta och ger dessutom en ännu djupare lyster i kulören. Vi rekommenderar den för utsatta lägen med hårt slitage och stor klimatexponering.